OnePlus Nord 2 va putea fi încărcat în 15 minute pentru o zi întreagă de utilizare

21.07.2021
OnePlus Nord 2 va putea fi încărcat în 15 minute pentru o zi întreagă de utilizare

Noi dezvăluiri vin să confirme capacitatea bateriei și viteza de încărcare pentru OnePlus Nord 2, următorul flagship OnePlus.

OnePlus Nord 2 5G tocmai a fost confirmat, acesta urmând să fie lansat în doar câteva săptămâni. Între timp, aflăm că acesta va fi primul care folosește un chipset MediaTek, modelul Dimensity 1200. Acesta este un procesor high-end al companiei taiwaneze MediaTek, dar OnePlus a comandat o versiune puțin diferită. Aceasta se numește Dimensity 1200-AI și ar trebui să ofere un aport de performanță în aplicații care folosesc algoritmi deep learning și AI. Desigur, cipul este echipat cu 5G și permite utilizarea în regim dual-SIM a două cartele de acest fel.

Atingând un alt aspect esențial, un nou zvon confirmă prezența unui acumulator de 4500 mAh și tehnologia Warp Charge 65. Producătorul OnePlus nu dezvăluie exact cât durează o încărcare completă, însă afirmă că vei putea telefonul întreaga zi, cu doar 15 minute de încărcare prin USB-C.

OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2, specificații neoficiale:

  • Ecran AMOLED de 6.43 inch, cu rată de refresh la 90Hz
  • Chipset MediaTek Dimensity 1200 AI
  • 128GB/256GB memorie internă
  • 12GB memorie RAM
  • Cameră foto triplă, cu senzor principal SONY IMX766 de 50MP și stabilizare optică
  • OxygenOS 11.3 (bazat pe Android 11) și cel puțin doi ani de actualizări firmware garantate, trei ani actualizări de securitate

OnePlus spune că noul procesor va permite modelului OnePlus Nord 2 să beneficieze de capabilități de îmbunătățire a fotografiilor și clipurilor video folosind AI. Astfel, ai 22 de scenarii de fotografiere optimizate, unde culorile și contrastul sunt ajustate automat pentru cele mai bune rezultate, cât și posibilitatea de a filma în HDR sau îmbunătățirea detaliilor din materialele înregistrate.

Lansarea oficială a lui OnePlus Nord 2 5G este așteptată în luna iulie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult