OnePlus Nord CE și Nord N200 5G, programate pentru lansare în iunie

28.05.2021
OnePlus Nord CE și Nord N200 5G, programate pentru lansare în iunie

OnePlus abia a lansat noua serie de dispozitive high-end OnePlus 9, însă deja se pregătește de noi lansări în seria de dispozitive Nord, cea dedicată publicului interesat de dispozitive mai accesibile. CEO-ul OnePlus, Peta Lau, deja a început să vorbească în public despre următoarele modele OnePlus Nord, care vor înlocui modelele mai ieftine. Vom avea de a face cu Nord CE și un nou model OnePlus Nord N200 5G.

OnePlus va lansa două noi modele Nord de buget: CE și N200 5G

Pete Lau a numit următorul model din gama OnePlus Nord drept modelul „OnePlus Nord CE 5G”. CE este o prescurtare de la „Core Edition”, adică versiunea de bază a seriei. L-am putea numi un soi de model de intrare în familia de dispozitive OnePlus. De altfel, OnePlus Nord a fost modelul cel mai bine dotat din serie de anul trecut, în timp ce variantele N10 și N100 au fost echipate cu componente mai modeste în performanță și erau construite din materiale ceva mai ieftine.

Odată cu dezvăluirea că OnePlus Nord va ajunge la a doua generație, Pete Lau confirmă și faptul că ambele vor fi lansate pe data de 10 iunie. Acestea vor fi prezentate pentru piețele din Europa și India, sugerând că aceste dispozitive nu vor ajunge în SUA sau China. De altfel, originalul OnePlus Nord nu a fost lansat inițial decât în aceste două regiuni.

Practic, OnePlus va avea pentru prima dată un model din gama entry, după mulți ani în care a lansat doar telefoane cu capabilități high-end. Acest anunț nu va include însă modele care să înlocuiască originalul OnePlus Nord și nici modelul N10, care era poziționat între N100 și Nord. Totuși, dacă ne uităm pe calendarul de lansări de anul trecut, compania a avut un plan similar: a dezvăluit mai întâi Nord și apoi variantele N.

Anul acesta vom primi probabil mai întâi modelele de bază, cele mai ieftine, Nord CE și Nord N200 5G, urmând ca mai târziu să vedem și OnePlus Nord2 și Nord20.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult