OnePlus pregăteşte un „Game Changer”

20.03.2015
OnePlus pregăteşte un „Game Changer”

OnePlus a atras atenţia tuturor anul trecut cu smartphone-ul One. Acesta oferea specificaţii de top la un preţ accesibil şi un sistem complicat de invitaţii pentru cei care doreau să cumpere un astfel de telefon mobil. În afară de accesorii pentru One, OnePlus nu a mai realizat niciun alt dispozitiv. Următorul produs pe care îl va dezvălui pare să nu fie mult aşteptatul model Two, ci un dispozitiv dedicat jocurilor.

Deşi încă nu avem de a face cu un anunţ oficial, compania a început să publice pe reţelele de socializare diverse imagini de promovare. Acestea vin alături de hashtag-ul #OneGameChanger, iar cele trei mesaje „Start a new game.”, „You’re in control.” şi „For the fun of it.” sugerează că vorbim despre un dispozitiv care are legătură cu jocuri video. Având în vedere că o astfel de campanie a fost pornită, probabil că un anunţ este iminent.

Totuşi, cele două imagini nu oferă prea multe indicii despre ce fel de dispozitiv vorbim. Ar putea fi vorba despre o consolă cu Android, asemeni noului Shield Console de la NVIDIA, ar putea fi vorba despre un nou accesoriu pentru OnePlus One, sub forma unui controller, un headset pentru realitate virtuală sau ceva complet diferit, la care probabil nu ne aşteptăm. Compania a specificat însă că nu vorbim despre o tabletă sau despre un smartwatch.

Între timp, fanii încă aşteaptă modelul OnePlus Two, care ar trebui să fie un nou „flagship killer”, cu specificaţii actualizate, care să vină însă la un preţ mult mai mic faţă de concurenţă. Având în vedere că de curând preţurile pentru modelele actuale de 16 şi 64 GB ale lui One au fost ridicate în Europa, probabil că diferenţa nu va fi atât de mare pe cât ne-am aştepta.

Orice ar anunţa OnePlus, cu siguranţă că va capta atenţia tuturor. Fie vom avea de a face cu un dispozitiv cu specificaţii înalte şi preţ mic, fie vom vedea ceva complet nou, sau vom asista la încă o lansare controversată, cu un sistem de vânzare complicat. Probabil că adevărata surpriză ar fi renunţarea la sistemul de invitaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult