OnePlus X va fi dezvăluit foarte curând

15.10.2015
OnePlus X va fi dezvăluit foarte curând

Se pare că următorul telefon OnePlus se va numi „X” şi va fi dezvăluit în mod oficial la sfârşitul lunii. Este foarte posibil ca acest terminal să fie chiar telefonul cu numele de cod OnePlus E1005, care a fost deja aprobat pentru vânzare în statele unite de către comisia FCC. Specificaţiile tehnice sunt încă un mister, însă zvonurile sugerează că nu vor fi comparabile cu cele ale lui OnePlus 2.

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 29 octombrie în Londra, iar imaginea care însoţeşte anunţul afişează litera „X” realizată din neoane. Hashtag-ul de promovare al evenimentului este #PowerfullyBeautiful, sugerând că OnePlus X va veni cu un design atrăgător, dar şi cu hardware puternic. Este greu de imaginat însă că va depăşi modelul deja lansat în urmă cu două luni în performanţă brută. Există însă posibilitatea introducerii unui high-end comparabil cu Nexus 5X sau LG G4, care foloseşte un procesor mai modest, dar în continuare destul de puternic pentru a îndeplini orice sarcină necesară.

Lansările OnePlus de până acum au fost foarte mediatizate, însă vânzările de telefoane nu au fost foarte ridicate, de vină fiind stocurile limitate şi sistemul complicat de cumpărare bazat pe invitaţii. Pentru prima dată însă, compania face un anunţ în cadrul unei conferinţe de presă, lucru care ar putea sugera că OnePlus ar putea aborda lucrurile puţin diferit odată cu lansarea variantei X. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult