Oppo Find N2 Flip, pregătit de lansare și pentru piețele vestice

29.12.2022
Oppo Find N2 Flip, pregătit de lansare și pentru piețele vestice

Oppo Find N2 și N2 Flip au fost anunțate la jumătatea lunii decembrie, însă doar pentru China, producătorul ezitând să înainteze și un plan pentru lansarea globală a noii serii de telefoane pliabile.

Identificat pe site-ul autorității americane FCC după numele de model CPH2437, noul telefon Oppo măsoară în modul depliat 166.2 mm lungime și 75.2 mm lățime, la fel ca ediția pentru China.

Din păcate, până la debutul european, anticipat pentru trimestrul Q1-2023, configurația lui Oppo Find N2 Flip va fi deja una de nivelul anului trecut. Astfel, prețul de aproximativ 800 euro în ofertele magazinelor cu livrare din China ar trebui să nu crească prea mult după includerea taxelor de import, Oppo dorind să-și păstreze cât mai mult competitivitatea în piața europeană.

Cu șanse minime de actualizare la Snapdragon 8 Gen 2, ne putem aștepta la același chipset Snapdragon 8+ Gen 1 livrat și pe versiunea pentru China, ajutat cu 12 GB memorie RAM și 256 GB stocare internă. Configurația va fi susținută cu un acumulator de 4.300 mAh cu încărcare la 44W și un sistem nou de camere.

Camera principală de 50 MP folosește un senzor Sony IMX890 cu obiectiv stabilizat și diafragmă f/1.8, caera ultrawide primește un senzor Sony IMX581 de 48 megapixeli f/2.2, în timp ce camera cu zoom are upgrade la senzor Sony IMX709 de 32 megapixeli f/2.0. Acestea folosesc co-procesorul MariSilicon X, care poate procesa culorile conform algoritmilor Hasselblad, pentru un aspect unic.

Ecranul principal este un model de 6.8 inch și rezoluție FHD+, bazat pe o soluție AMOLED LTPO suportând rată de refresh între 1 și 120Hz. Plasat pe exteriorul carcasei, așa numitul cover screen măsoară 3.26 inch și folosește o rezoluție de 382×720 pixeli. Telefonul vine cu interfața ColorOS 13, bazată pe Android 13.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult