Oppo pregătește un model Find X3 Pro în parteneriat cu legendarul brand foto Kodak

13.09.2021
Oppo pregătește un model Find X3 Pro în parteneriat cu legendarul brand foto Kodak

Au apărut recent zvonuri în mediul online despre un parteneriat între Oppo, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume și Kodak, brand legendar în domeniul fotografiei. Ne-am fi așteptat ca un astfel de parteneriat să fie similar cu cel dintre Huawei și Leica, OnePlus și Hasselblad sau Sony și ZEISS, cu noi telefoane care să folosească optică sau tehnologii dezvoltate în parteneriat cu brandul foto. Primul produs care ar putea rezulta însă din acest parteneriat pare să fie însă doar un telefon relansat într-o altă culoare.

Modelul Oppo Find X3 Pro Kodak nu pare diferit la nivel hardware

Oppo Find X3 Pro, modelul de top al companiei pentru anul 2021, ar putea fi relansat într-o variantă „Kodak”, conform unor fotografii care au apărut pe internet în China. Se pare că telefonul nu va primi o revizie hardware, fiind fotografiat un model cu numărul de model PEEM00, la fel ca varianta lansată la începutul acestui an.

Singura diferență notabilă este însă carcasa de pe spatele telefonului, care este decorată în culorile camerei clasice Kodak 35. Vorbim despre o bucată de sticlă argintie în partea de sus și o zonă neagră în partea de jos cu textură similară cu pielea. Cel mai probabil vorbim despre „piele ecologică”, un material pe care l-am tot văzut pe diverse smartphone-uri din ultima perioadă.

Find X3 Pro este unul dintre puținele telefoane de pe piață care este livrat cu o cameră cu microscop, care poate mări de 60 de ori. Astfel, poți vedea în mare detaliu obiecte și materiale pe care le ai în jurul tău, pentru fotografii unice pe un smartphone. Deja Oppo țintea către inovație în domeniul camerelor foto de smartphone cu acest model, iar parteneriatul cu Kodak ar putea în viitor să aducă și alte beneficii.

Este posibil ca unele noutăți „Kodak” să se regăsească la nivel software, însă nu avem informații oficiale sau neoficiale în acest sens. De altfel, nu este tocmai clar nici când va fi lansat acest model Find X3 „Kodak”, dar având în vedere că telefonul pare să fie deja construit, probabil că nu va întârzia foarte mult.

sursa: Sparrow News, via GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult