Oppo Reno 3 primeşte specificaţii neoficiale

07.11.2019
Oppo Reno 3 primeşte specificaţii neoficiale

Cu modelul Reno 2 abia lansat, producătorul Oppo lucrează deja la o nouă versiune a telefonului remarcat mai ales prin camera sa retractabilă, tip „aripioară de rechin”, o presupusă listă cu specificaţii apărând în paginile reţelei de socializare Weibo.

Potrivit detaliilor neconfirmate oficial, Reno 3 ar urma să primească un ecran AMOLED de 6.5” cu rezoluţie Full HD+ (2400 x 1080 pixeli) şi chipsetul mid-range Snapdragon 735, ajutat cu cantitate generoasă de 8GB memorie RAM. Pregătit în variante cu 128GB şi 256GB memorie internă, telefonul este aşteptat cu senzor de amprentă integrat sub ecran, probabil, bazat pe tehnologie optică mai puţin costisitoare decât soluţia cu ultrasunete folosită de Samsung.

Pe spatele carcasei acoperită cu sticlă se va afla un sistem quad-camera cu senzor principal de 60MP, modul ultra-wide de 8MP, cameră de 13MP pentru poze cu zoom şi un senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele realizate de aproape. Aplicată prin perforarea ecranului, camera frontală de 32MP ar trebui să fie de ajuns şi pentru utilizatorii mai pretenţioşi.

Carcasa realizată pe un şasiu metalic va adăposti un acumulator de 4500mAh, capacitatea mărită compensând consumul de energie asociat folosirii reţelelor de comunicaţii 5G.

Potrivit zvonurilor, Oppo Reno 3 va fi disponibil mai întâi în pieţele asiatice pentru echivalentul a 470 dolari, cerut pentru modelul 128GB stocare internă, respectiv 515 dolari pentru versiunea cu 256GB.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult