Oppo Reno Ace a fost anunţat oficial. Vine cu ecran AMOLED de 90Hz şi Snapdragon 855 Plus

10.10.2019
Oppo Reno Ace a fost anunţat oficial. Vine cu ecran AMOLED de 90Hz şi Snapdragon 855 Plus

Oppo Reno Ace este noul flagship al companiei chineze, livrat cu ecran Full HD+ AMOLED de 6.5 inch, acoperind 91.7% din partea frontală a telefonului. Adresat şi pasionaţilor de jocuri Android, Reno Ace foloseşte cel mai puternic chipset din oferta Qualcomm şi optimizează viteza de răspuns folosind rată de refresh la 90Hz şi o interfaţă touch cu rată de eşantionare la 135Hz.

Cu design elegant, demn de un flagship veritabil, şi hardware apropiat telefoanelor pentru gaming, Oppo Reno Ace are de partea sa preţul relativ accesibil, de 449 dolari în versiune de bază cu 8GB RAM şi 128GB stocare internă, 477 dolari pentru modelul cu 8GB/256GB şi 534 dolari în varianta de top, cu 12GB memorie RAM şi 256GB stocare internă.

Livrată într-o carcasă de tip unibody cu finisaje iridescente, Reno Ace are pe lista sa de atuuri sistemul de răcire cu tehnologie vapor chamber, menit să prevină limitarea performanţelor în sesiunile intense de jocuri Android.

Amatorii de poze sunt ofertaţi cu o cameră principală de 48MP, prevăzută cu stabilizare optică a imagine şi funcţie Ultra steady video pentru stabilizarea filmărilor obţinute în mod 1080p/60fps. Nu lipseşte nici modul de captură pe timp de noapte, denumit în cazul de faţă Ultra Dark Mode. Sistemul quad-camera mai include un modul de 8MP cu lentile ultra-wide (deschidere 116°), modul de 13MP cu funcţie 5X hybrid zoom şi încă un senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor bokeh în pozele tip portret. Decupată din suprafaţa ecranului după modelul „picătură”, camera frontală oferă rezoluţie generoasă de 16MP.

Carcasa acoperită cu sticlă la partea din spate şi protejată cu ramă metalică pe lateral adăposteşte un acumulator de 4000mAh compatibil cu tehnologia SuperVOOC Flash Charge, promiţând încărcarea în mai puţin de 30 minute livrând o putere de până la 65W prin cablul USB-C.

Aşteptat în oferta magazinelor chineze începând cu data de 17 octombrie, Oppo Reno Ace poate fi teoretic comandat şi cumpărătorii europeni, cu compromisul suportării de taxe vamale şi livrarea unei versiuni de Android 9.0 (ColorOS 6.1) fără acces la pachetul de servicii Google. Deocamdată, disponibilitatea acestui model în pieţele internaţionale nu este cunoscută.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult