(P) Telefonul tau cât de repede se încarcă?

(P) Telefonul tau cât de repede se încarcă?

Îl pui în priză şi uiţi să îl mai scoţi? Înseamnă că nu ai telefonul potrivit! Şi asta pentru că există smartphone-uri care ajung la procentajul de baterie de 35% la o încărcare de doar 15 minute! Da, ai citit bine!

Este vorba despre unul din cele mai populare de smartphone-uri ale anului 2016, Huawei P9, care vine la pachet cu un Quick Charger, doar dacă îl comanzi în luna decembrie!

Tot datorită Quick Charger-ului, la o încărcare de 2 ore, poţi folosi telefonul timp de o zi întreagă!

În plus, trebuie să mai ştii că acum îl poţi cumpăra într-o variantă de culoare specială: un albastru metalizat inspirat din curentul pop art al anilor 60’, iar denumirea ediţiei speciale este Huawei P9 Blue. Este potrivit şi dacă vrei să îl faci cadou iubitei tale, şi asta datorită eleganţei construcţiei, precum şi a finisajelor premium.

Speram că nu ai uitat nici de sistemul dual-camera, integrat în telefon, care surprinde imagini la adevărata lor intensitate datorită senzorului RGB, şi detalii clare datorită senzorului monocrom. Ce înseamnă asta? Că fiecare fotografie de Sărbători, realizată cu Huawei P9, va fi gata de pus în ramă.

Telefonul excelează şi la capitolul performanţe şi asta datorită procesorului octa-core Kirin 955, ale cărui nuclee sunt optimizate pentru a avea un consum redus de energie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult