Philips S309, relansat cu o nouă versiune de Android

23.06.2016
Philips S309, relansat cu o nouă versiune de Android

Apreciat pentru preţul să accesibil, modelul smartphone Philips 309 este disponibil acum cu o versiune de Android mai recentă.

China Electronics Corporation relansează modelul Philips S309, echipat cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop şi o memorie internă de 8GB. Smartphone-ul este disponibil în oferta Digi Mobil şi poate fi achiziţionat gratuit la contractarea abonamentului Avantaj 3, sau doar 229 lei (TVA inclus) la abonamentele din gama Optim, cu contract pe 24 de luni. Telefonul poate fi achiziţionat integral sau cu plata în rate, începând de la 9 lei/lună.

Philips S309 vine cu o serie de actualizări, cea mai importantă referindu-se la un sistem de operare mai sigur şi mai eficient decât modelul lansat anul trecut pe piaţă”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Practic, vorbim de optimizări în ceea ce priveşte stabilitatea şi de un management mai bun al resurselor. La acestea se adaugă o dublare a capacităţii privind memoria internă ROM.”

Philips S309 este disponibil în variantă dual SIM şi este echipat cu un procesor dual-core la 1GHz. Smartphone-ul are ecran de 4 inch WVGA TFT TN şi dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth şi GPS.

Telefonul are o baterie Li-Ion de 1.600 mAh care oferă până la 9,5 ore de convorbire şi până la 500 de ore de funcţionare în standby. În plus, smartphone-ul are încorporată tehnologia Xpower Tech care reduce consumul de energie şi permite economisirea bateriei în timp ce rulează aplicaţii complexe, pagini web sau jocuri.

Camera principală a lui Philips S309 este de 5 MP, cu autofocus şi blitz LED, iar camera frontală este de 0,3 megapixeli. Smartphone-ul are o memorie de 1GB RAM şi 8GB ROM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB. 

Philips lansează primul său monitor 5K
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult