Porsche Design și Honor au lansat o versiunea specială a smartphone-ului pliabil Magic V2

21.02.2024
Porsche Design și Honor au lansat o versiunea specială a smartphone-ului pliabil Magic V2

Porsche Design și Honor au colaborat pentru a lansa o versiune specială a smartphone-ului pliabil Honor Magic V2, numită RSR, care a fost prezentată ca fiind cel mai subțire telefon pliabil din lume. Ediția limitată combină performanțe de top cu un design exclusivist, inspirat de estetica Porsche, scrie CarScoops.

Designul exterior al Honor Magic V2 RSR a fost reinventat de către studioul Porsche Design, incorporând elemente vizuale distincte, precum linia de design „flyline” care amintește de capota modelului Porsche 911. Telefonul este realizat într-o nuanță elegantă de gri, selectată din paleta de culori Porsche, iar modulul camerei foto din spate este încadrat de un chenar din titan, cu un design nou.

În plus față de modificările estetice, Honor Magic V2 RSR vine echipat cu o memorie internă generoasă de 1TB, comparativ cu versiunea standard care oferă 512GB, și beneficiază de un ecran îmbunătățit cu un strat protector ‘Anti-scratch NanoCrystal Shield’. Noul ecran promite o rezistență sporită la zgârieturi, îmbunătățind astfel durabilitatea dispozitivului, care acum cântărește 235 de grame.

Cu ce specificații vine noul smartphone

Sub carcasa smartphone-ului se află un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 cu 16GB de RAM, asigurând o performanță de nota 10. Honor Magic V2 RSR dispune de două ecrane OLED ample: unul pliabil de 7.92 inch și un display exterior de 6.43 inch. Partea de foto/video nu este mai prejos, cu un senzor principal de 50 de megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 50 de megapixeli și o cameră telefoto de 20 de megapixeli, oferind fotografii de top.

Lansat inițial în China, cu un preț de aproximativ 2200 de dolari, Honor Magic V2 RSR urmează să fie disponibil și pe piețele internaționale, unde prețul ar putea fi mai mare. Stefan Buescher, președintele consiliului executiv al Porsche Lifestyle Group, a vorbit despre angajamentul ambelor mărci de a aduce pe piață produse care reflectă spiritul Porsche, oferind astfel clienților o parte din experiența și valorile brandului Porsche.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult