Primele imagini cu G Pro 2, viitoarea versiune mărită a telefonului LG G2

Primele imagini cu G Pro 2, viitoarea versiune mărită a telefonului LG G2

LG a confirmat acum două zile că terminalul G2, una dintre vedetele anului trecut, va primi luna viitoare o versiune actualizată Pro. Până când vom vedea despre ce este vorba, primele imagini ale telefonului G Pro 2 au ieşit deja la iveală.

Primele două imagini cu viitorul LG G Pro 2 au apărut pe un forum din Coreea de Sud, acestea nefiind însoţite însă şi de alte detalii referitoare la ecran sau hardware-ul din interior. După cum se observă din imaginile ataşate, G Pro 2 preia butoanele Rear Key amplasate pe capacul posterior care au debutat odată cu G2 şi partea frontală simplă. Carcasa pare însă ceva mai pătrăţoasă, cel puţin din unghiurile în care au fost făcute capturile foto, marginile laterale au un design diferit iar difuzorul extern a fost mutat pe spatele carcasei.

Conform zvonurilor anterioare, G Pro 2 ar urma să ofere un ecran IPS Full HD cu diagonală de 6”, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 ceva mai rapid, 3 GB de memorie RAM şi software bazat pe versiunea 4.4 a platformei software Android.

LG a anunţat că G Pro 2 va fi prezentat undeva în luna februarie, prezentă acestuia în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2014, care va avea loc la finele lunii februarie, fiind de la sine înţeleasă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News