Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 active

Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 active

După cum era de aşteptat, am aflat noi detalii despre versiunea „active” a lui Galaxy S6. Samsung încă nu a anunţat în mod oficial noul telefon rezistent, însă câteva imagini cu acesta au ajuns pe internet, însă fără prea multe detalii despre hardware-ul intern. Asemeni tradiţiei modelelor active, varianta S6 va fi mai rezistentă la accidente decât modelul standard şi va aborda un design diferit, însă va încerca să se ridice la nivelul de performanţă al versiunii de bază.

Samsung Galaxy S6 active nu pare să fie foarte diferit faţă de S5 Active. Acesta pare să fie realizat din materiale mai rezistente decât Galxy S6 şi S6 edge, renunţând la construcţia de stică în favoarea unui material mai dur. Imaginile prezintă două opţiuni de culoare, negru şi alb, ambele oferind un model de camuflaj pe capacul din spate. Marginile sunt protejate de un pastic dur, iar carcasa pare să fie raînforsată cu şuruburi. O altă imagine, care pare a fi o fotografie spion, prezintă o carcasă de culoare neagră, fără modele pe capac, cu branding AT&T.

Partea din faţă a smartphone-ului aminteşte de Galaxy S6 în variantă standard, însă colţurile rotunjite ale dispozitivului sunt acum ceva mai ascuţite. Butoanele capacitive „back” şi „recent” au fost transofrmate în butoane fizice, iar butonul principal „home” renunţă la cititorul de amprente. Nu este clar dacă va fi păstrat hardware-ul intern al lui Galaxy S6 sau S6 edge, deci rezoluţia display-ului, procesorul, cantitatea de RAM şi spaţiul intern de stocare sunt în continuare un mister. Informaţiile neoficiale sugerau specificaţii tehnice identice cu cele ale flagship-ului Samsung, dar singurul detaliu despre componente care a însoţit imaginile este capacitatea acumulatorului intern: 3.500 mAh.

Ne putem baza însă pe faptul că Samsung Glaxy S6 active va fi rezistent la lovituri şi praf şi nu va întâmpina probleme atunci când intră în contact cu apa. Având în vedere istoria lansărilor modelelor active, probabil că ne putem aştepta la un anunţ oficial pentru S6 active în săptămânile care urmează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult