Primele imagini neoficiale cu Samsung Galaxy S 4 Zoom

10.06.2013
Primele imagini neoficiale cu Samsung Galaxy S 4 Zoom

Samsung va organiza un eveniment important pe data de 20 iunie, însă compania s-a grăbit deja să anunţe terminalele Galaxy S 4 Mini şi Galaxy S 4 Active, care erau zvonite de mai multe luni, ceea ce reduce numărul surprizelor aşteptate. Cel de-al treilea model care este aşteptat, Galaxy S 4 Zoom, nu a fost încă prezentat, însă, conform ultimelor imagini care au ieşit la iveală, acesta nu este departe de finalizare şi va fi prezentat, cel mai probabil, în cursul evenimentului de la Londra.

Atunci când Samsung a lansat Galaxy Camera, unele persoane şi-au exprimat regretul că acesta nu include şi un modul de telefonie, din moment ce oricum rulează sistemul de operare Android şi foloseşte o platformă hardware puternică. Pentru aceştia, Galaxy S 4 Zoom ar putea fi o veste bună pentru că acesta arată exact cum şi-ar fi dorit.

SamMobile şi TechTastic au prezentat câteva imagini, primii arătând o fotografie de presă iar ceilalţi trei imagini reale cu acest viitor telefon Samsung, iar acestea înfăţişează acelaşi produs. Pe specificaţiile asemănătoare modelului Galaxy S 4 Mini, adică un ecran de 4,3” cu rezoluţie qHD, procesor dual-core tactat la 1,6 GHz şi stocare internă de 8 GB, Samsung a grefat o cameră foto cu senzor de 16 MP şi zoom optic.

După cum se remarcă din aceste imagini, Galaxy S 4 Zoom este, la fel ca Nokia 808 PureView sau zvonitul Nokia EOS, un telefon cu o grosime apreciabilă care este destinat celor care doresc o prestaţie foto superioară celor oferite de alte terminale mobile, oferind un senzor şi un obiectiv cu dimensiuni mai mari. Nici unul dintre sursele celor două site-uri nu a clarificat acest aspect, însă zvonurile anterioare afirmă că Galaxy S 4 Zoom va oferi zoom optic 10x.

Lansarea lui Galaxy S 4 Zoom este aşteptată pe data de 20 iunie, când Samsung a anunţat că va lansa noi produse din gamele Galaxy şi ATIV.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News