Primele imagini reale cu întreaga serie Galaxy S22. FOTO

14.12.2021
Primele imagini reale cu întreaga serie Galaxy S22. FOTO

Seria Galaxy S22 a apărut în repetate „leak-uri” în ultimele câteva luni, iar în doar câteva săptămâni ar trebui să le vedem în forma lor finală. Până atunci însă, avem primele fotografii reale cu ceea ce par a fi machete ale telefoanelor. Acestea sunt deseori folosite de către producătorii de accesorii, pentru a se asigura că husele se potrivesc perfect cu telefoanele. Noi însă avem avantajul de a vedea design-ul aproape final înainte de lansare.

Galaxy S22 nu va reinventa design-ul exterior al flagship-urilor Samsung

Sursa imaginilor este Steve H. McFly, cunoscut online sub „nickname-ul” OnLeaks, care a publicat pe contul său de Twitter o filmare scurtă cu toate cele trei dispozitive din seria Galaxy S22. Așa cum ne așteptam, cele trei telefoane au un design familiar, însă unul dintre modele nu este la fel ca celelalte. În timp ce Galaxy S22 și S22+ par foarte similare în construcție cu modelele din seria S21, modelul S22 Ultra (sau Note?), vine cu o formă diferită și un ansamblu de camere care iese mai puțin în relief.

Chiar dacă S22 și S22+ sunt foarte similare cu modelele S21, acestea sunt și puțin diferite. Dacă este vorba doar despre aceste prototipuri sau acesta este design-ul final, vom afla doar atunci când Samsung va lansa oficial telefoanele. Totuși, se pare că Samsung a adoptat din nou un material lucios pentru capacul de pe spate, în locul texturii mate de pe S21. Ambele modele Galaxy S22 și S22+ ar putea fi însă echipate cu un capac din plastic, conform zvonurilor.

Camerele foto au aceeași formă ca seria precedentă, însă lentilele camerelor ies puțin în relief, similar cu ceea ce vedem pe iPhone-uri în ultimii câțiva ani, pentru a forma practic un „camera bump” dublu.

Galaxy S22 Note va fi mult diferit față de cele standard

În cazul lui Galaxy S22 Note avem de a face cu un panel de sticlă mată și cinci obiective pentru camerele foto. De asemenea, acest model are sticlă curbată la margini. Design-ul telefonului este în ton cu imaginile neoficiale pe care le-am tot văzut în ultimele câteva săptămâni.

Cele mai noi informații despre aceste telefoane sugerează că modelele S22 și S22+ vor folosi ecrane mai puțin înalte, cu raport de aspect 19,5:9, la fel ca modelele iPhone. S22 Note/Ultra va folosi însă același raport de aspect 20:9 din trecut. De altfel, rezoluțiile rămân Full HD+ pentru variantele „standard” și QHD+ pentru modelul superior.

Telefoanele Galaxy S22 sunt așteptate pentru lansare cândva în luna februarie.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult