Primele imagini reale cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Ambele integrează camere Hasselblad

11.03.2021
Primele imagini reale cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Ambele integrează camere Hasselblad

La fel cum s-a întâmplat înaintea multor lansări de smartphone-uri în ultima perioadă, site-ul german WinFuture are deja fotografii cu noile dispozitive OnePlus. Sunt astfel confirmate câteva detalii despre două dintre cele trei modele ale seriei, alături de culorile în care acestea vor fi disponibile. Avem astfel pentru prima dată imagini care par a fi oficiale cu OnePlus 9 și modelul Pro.

Parteneriatul cu Hasselblad acoperă ambele modele OnePlus 9

Modelul standard, OnePlus 9 5G, pare să nu fie extrem de diferit față de varianta Pro, de data aceasta. Desigur, anumite elemente mai avansate vor rămâne exclusive modelului superior, însă măcar design-ul este de această dată unitar. Telefonul va fi echipat cu un ecran plat, cu un modul de cameră cu trei senzori și va beneficia de o textură mată pentru sticla de pe spate.

Telefonul pare să păstreze însă branding-ul Hasselblad, pe care compania îl confirmase până acum doar pe modelul Pro, în timp ce camerele mari din partea de sus par a fi similare cu cele de pe Pro. Rămâne de văzut dacă vor exista diferențe între ele la nivel tehnic. Totuși, OnePlus 9 5G are o cameră în minus, vom vedea la lansare ce lipsește, de fapt. Culorile pentru acest model sunt albastru, negru și violet.

OnePlus 9 Pro 5G, în schimb, continuă tradiția ecranelor curbate de pe modelele 7, 7T și 8 Pro. Telefonul vine însă în două culori destul de familiare celor care folosesc iPhone-uri: un gri mat, un verde mat și un negru, care amintește de noile modele Galaxy S21. Modulul de cameră este puțin diferit, iar branding-ul Hasselblad este pe orizontală, nu pe verticală. Deasupra blitz-ului apare și un punct negru, care ar putea fi un modul de focalizare laser.

Întrucât senzorul Sony IMX789 va fi exclusiv seriei OnePlus 9, putem presupune că acesta va fi folosit pe ambele modele de telefon. De asemenea, știm că OnePlus va folosi un senzor de 48 megapixeli, tot de la Sony, pentru camera ultrawide.

Lansarea noilor modele OnePlus 9 5G este programată pentru data de 23 martie.

sursa: WinFuture

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult