Primele teste de performanţă cu Pixel 4 XL 5G, complet cu specificaţii neoficiale

16.09.2019
Primele teste de performanţă cu Pixel 4 XL 5G, complet cu specificaţii neoficiale

Pixel 4 XL 5G este noul flagship Google cu Android 10, pregătit pentru lansare în luna octombrie.

Noua generaţie de telefoane Pixel apare cu un design substanţial diferit faţă de seria Pixel 3 şi dotări cu totul noi, cum ar fi conectivitate 5G şi triple-camera.

Intenţionat sau nu, Google nu a pus prea mare presiune pe secretomanie, detalii despre noile modele Pixel 4 apărând periodic în spaţiul online, cu câteva luni înainte de data anticipată pentru lansare. În timp ce partea de design este în mare parte lămurită, performanţele sunt dezvăluite abia acum, varianta Pixel XL 5G apărând în arhiva popularului benchmark pentru dispozitive mobile Geekbench.

Potrivit datelor colectate la rularea aplicaţiei, telefoanele Pixel 4 XL 5G vin echipate cu cel puţin 8GB memorie RAM, dublu faţă de generaţia anterioară. Teoretic, este posibil ca Google să livreze şi o variantă Pixel 4 XL fără 5G, echipată cu doar 6GB memorie RAM, diferenţa între cele două ajutând mai buna promovare a modelului 5G.

Motorizat de chipsetul Snapdragon 855, Pixel 4 XL oferă un nivel de performanţă comparabil rivalului OnePlus 7 Pro, fapt ce indică folosirea versiunii non-Plus a chip-ului Qualcomm.

Potrivit numelor de cod apărute în catalogul autorităţii FCC pentru validarea echipamentelor de comunicaţii mobile, seria Pixel 4 ca avea nu mai puţin de 4 modele diferite: G020I, G020J, G020K, G020L. Din păcate, informaţia nu clarifică exact care sunt specificaţiile acestora.

Lansarea Google Pixel 4 este aşteptată pe data de 15 octombrie. Google nu a anunţat în mod oficial evenimentul de lansare, însă invitaţiile pentru presă sunt aşteptate pe la începutul lunii viitoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult