Primul smartphone Motorola echipat cu cameră foto retractabilă apare în imagini de prezentare

09.10.2019
Primul smartphone Motorola echipat cu cameră foto retractabilă apare în imagini de prezentare

Motorola pregăteşte dezvăluirea primului smartphone din ofertă echipat cu o cameră foto retractabilă, capabilă să obţină poze la rezoluţia de 32MP.

Încercând să dea o notă de eleganţă noului design de carcasă, inginerii Motorola au aliniat modulul camerei frontale cu ornamentul camerei foto principale de pe spatele telefonului, mascând astfel faptul că mecanismul retractabil depăşeşte profilul carcasei.

Apărând superioară celei incluse pe Motorola One Zoom şi One Vision, camera foto principală oferă rezoluţie de 64MP şi un senzor de 8MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Lipsită de modurile tele-photo (zoom optic) şi ultra-wide, camera foto oferă totuşi mod portret şi captură pe timp de noapte, respectiv suport pentru filmare 4K/30fps şi filmare slow-motion în modurile 1080p/120fps şi 720p/240fps.

Cu nume încă neprecizat, noul telefon Motorola pune la dispoziţie un ecran FHD+ de 6.39”, de tip IPS. Soluţie mai degrabă low-cost, ecranul nu suportă funcţionalitatea Always On Display şi nu integrează senzorul de amprente, Motorola optând pentru un senzor de tip convenţional plasat pe spatele telefonului. La interior găsim o configuraţie motorizată de chip-ul Snapdragon 675, ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128GB stocare internă şi slot microSD, modul radio FM şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Având în vedere faptul că un exemplar funcţional al telefonului a ajuns deja în mâinile unui blogger din Spania, probabil că lansarea oficială nu este prea departe.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult