Primul telefon Samsung inclus în programul Android Go, surprins în imagini neoficiale

04.07.2018
Primul telefon Samsung inclus în programul Android Go, surprins în imagini neoficiale

Demarat de Google, programul Android Go este adresat cumpărătorilor cu buget redus şi promovează lansarea de telefoane mobile echipate cu versiuni „curate” de Android, oferind o experienţă în utilizare apropiată celei obţinute la gama premium, cu seria de telefoane Pixel.

Numai că prototipul Samsung apărut în imagini, zvonit a fi o ediţie uşor modificată a modelului Galaxy J2, nu rulează chiar o versiune nemodificată de Android. Numit J2  Core, dispozitivul foloseşte o versiune simplificată a platformei Samsung Experience, potcovită cu pachetul standard de aplicaţii Google Go.

Spatele telefonului păstrează logoul Samsung şi prezintă trioul clasic format între camera foto, flash-ul led şi grila pentru difuzorul extern. Designul clasic este păstrat şi la partea din faţă, Galaxy J2 Core oferind un ecran de 5” pe care cele trei taste de navigare Android sunt afişate permanent.

Având în vedere faptul că au trecut deja 6 luni de la lansarea modelului Galaxy J2 2018, putem aştepta ca versiunea J2 Core să vină cu specificaţii uşor îmbunătăţite. Însă preţul ar trebui să rămână apropiat sau sub nivelul sumei de 120 euro, cerută pentru modelul deja lansat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult