Allview intră oficial în programul Android Go odată cu lansarea smartphone-ului A9 Plus

29.05.2018
Allview intră oficial în programul Android Go odată cu lansarea smartphone-ului A9 Plus
Allview a anunţat primul smartphone din portofoliul său care rulează un sistem de operare Android Go, în acest caz 8.0 Oreo. Telefonul are un preţ de 370 de lei pe site-ul companiei şi este disponibil în variantele de culoare negru şi auriu. 

Android Go a fost gândit pentru smartphone-uri cu hardware slab (o memorie RAM de 1 GB sau mai mică, 8-16 GB capacitate de stocare internă şi chipset entry-level) şi include o gamă de aplicaţii Go. Printre acestea se numără: YouTube Go, Google Maps Go sau Gmail Go. 

 
Allview A9 Plus dispune de ecran cu format al imaginii 18:9 cu diagonala de 5,34 inci (rezoluţie de 480 x 960 pixeli), procesor quad-core, 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 8 GB (plus slot pentru card microSD), cameră principală de 8 MP şi baterie de 2.500 mAh. Smartphone-ul include cititor pentru amprentă, dar nu şi conectivitate 4G. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult