Primul video cu P50 Pro. Cum arată noul flagship de la Huawei

26.07.2021
Primul video cu P50 Pro. Cum arată noul flagship de la Huawei

Huawei va dezvălui oficial detaliile despre seria Huawei P50 peste doar câteva zile, iar în ultimele săptămâni am văzut din ce în ce mai multe imagini neoficiale cu modelul P50 Pro. Deși încă nu există un model funcțional în „libertate”, care să demonstreze noile sale capabilități, cât și sistemul de operare Harmony OS de pe acesta, avem acum un nou clip în care putem vedea o machetă a telefonului, realizată pentru a fi afișată în magazine.

Huawei P50 Pro integrează 5 camere în două module rotunde

Un clip publicat pe rețeaua video Bilibili din China prezintă pentru câteva secunde design-ul complet al noului telefon. Fiind un clip foarte scurt, este necesar să pui pauză de câteva ori pentru a observa toate detaliile, dar modelul prezentat aici este foarte similar cu ceea ce am văzut în trecut în fotografii neoficiale, cât și cu ceea ce a prezentat Huawei printr-o fotografie oficială în cadrul evenimentului din luna iunie.

Sistemul de camere de pe spate este echipat cu cinci senzori și obiective, dintre care unul de tip periscopic, pentru zoom. Se zvonește că senzorul principal va fi unul de la Sony cu diagonală de 1”, similar cu ceea ce am văzut deja pe un alt telefon cu branding Leica: Sharp Aquos R6, lansat în Japonia în urmă cu doar câteva săptămâni. În rest, camerele ar trebui să fie similare cu cele de pe modelele P40 Pro și Mate 40 Pro.

Pe partea din față, poate fi observat un mic decupaj pentru o singură cameră frontală, poziționată central. Huawei încă experimentează cu poziția acestei camere, funcționalitatea ei și zona în care este integrată fiind diferită de la model la model. În rest, avem de a face cu un telefon cu ecran curbat la margini, de dimensiuni generoase, comparabil în design cu alte modele de top de pe piață. Cu siguranță, și materialele folosite pentru asamblarea telefonului vor fi unele de calitate ridicată.

Seria P50 ar putea să nu folosească tehnologie 5G

Rămâne de văzut ce va integra Huawei P50 Pro la nivel hardware. Există zvonuri care spun că Huawei nu va lansa o variantă 5G a telefoanelor din această serie, întrucât nu mai poate produce astfel de cipuri și nici nu poate cumpăra de la alți parteneri. În consecință, P50 și P50 Pro vor fi oferite în variante cu chipset-uri Kirin 9000E, cu 4G și cu Snapdragon 888 de la Qualcomm, într-o variantă personalizată, fără modem 5G.

Lansarea este programată pentru data de 29 iulie.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult