Prototipul unui terminal necunoscut dezvăluie viitoarele schimbări de design de la Motorola

13.03.2013
Prototipul unui terminal necunoscut dezvăluie viitoarele schimbări de design de la Motorola

X Phone, fructul primei colaborări reale dintre Google şi Motorola, a fost subiectul a două zvonuri până acum, însă acesta a întârziat să se concretizeze sub forma oricărei alte informaţii suplimentare. Între timp însă, se pare că influenţele noului proprietar încep să se facă simţite în designul hardware şi software al viitoarelor modele Motorola.

Google a afirmat că vor trece circa 18 luni până la lansarea unui produs Motorola care să fie integral o concepţie proprie, însă prototipul dezvăluit de un site vietnamez ne arată deja direcţia pe care compania o va urma. Produsul, cu denumire şi specificaţii necunoscute, se depărtează vizibil de formele şi materialele tradiţionale pe care Motorola le-a utilizat în ultimul an, remarcându-se în schimb similitudini cu modelele recente Nexus.

Din lista schimbărilor se fac remarcate formele curbe caracteristice telefoanelor de referinta Google, utilizarea unei interfeţe Android apropiată de cea standard sau cosmetizarea elementelor de identificare vizuală precum sigla sau grilele difuzoarelor. Terminalul are o rezoluţie HD şi foloseşte un panou AMOLED, şansele ca acesta să fie un model de vârf fiind nule, însă este interesant de urmărit evoluţia vizibilă survenită de la RAZR HD şi M încoace.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News