Publicație: HTC lansează un smartphone 5G în iulie

25.05.2020
Publicație: HTC lansează un smartphone 5G în iulie

HTC se pregătește să lanseze un smartphone high-end în luna iulie a acestui an, potrivit unei publicații chineze. Ultimul vârf de gamă lansat de compania taiwaneză a fost U12+ în urmă cu doi ani.

Despre noul model HTC se zvonește că va dispune de chipset Snapdragon 865 și suport 5G. Mai mult, se pare că designul va fi inspirat de cel al HTC U12+, lansat în mai 2018.

HTC va lansa, se pare, și un mid-range 4G. Modelul Desire 20 Pro va avea trei camere pe partea din spate, un chipset Snapdragon din seria 600 și display perforat în colț pentru camera selfie.

HTC nu a dispărut de tot de pe piața de smartphone-uri

În februatie, sub marca taiwaneză a apărut, în India și Thailanda, modelul Wildfire R70. Terminalul are un ecran cu diagonala de 6,53” (rezoluție 720 x 1.560 pixeli), sistem triple-camera, chipset MediaTek Helio P23, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card micro-SD) și acumulator de 4.000 mAh. Wildfire R70 include jack audio și, mai rar în aceste zile, mufă micro-USB.

Cândva un jucător important pe piața de smartphone-uri, marca din Taiwan apare acum la categoria „Alții” în clasamentele firmelor de cercetare a pieței. Compania s-a concentrat în ultima vreme pe tehnologia VR, dar aceasta nu pare să câștige popularitate în rândurile consumatorilor.

CITEȘTE ȘI: HTC Vive Cosmos Elite review: realitate virtuală premium, strict pentru pasionați

CITEȘTE ȘI: HTC U Ear: clone de AirPods de la celebrul producător de smartphone-uri

Urmărește Go4IT.ro pe Google News