Realme 2 Pro ar putea fi un nou best-buy la gama de buget

24.09.2018
Realme 2 Pro ar putea fi un nou best-buy la gama de buget

Produs de Oppo, Realme 2 Pro este un smartphone bazat pe chipsetul Snapdragon 660. Cu numele de cod RMX1807, telefonul echipat cu 8GB memorie RAM şi-a făcut deja apariţia în benchmark-ul GeekBench, afişând un nivel de performanţă competitiv.

Alegere populară, chipsetul Snapdragon 660 este folosit şi de alte modele Oppo, cum ar fi Oppo R15, R11 şi R11s, nivelul de performanţă fiind similar între cele trei. Predictibil, rezultatele apărute în arhiva Geekbench se înscriu în acest tipar, Realme 2 Pro ţintind cumpărătorii cu buget limitat, care doresc un smartphone cu trăsături premium.

Urmând îndeaproape tendinţele momentului, Realme 2 Pro schimbă la „bretonul” lat decupat în jurul ecranului cu unul tip „picătură”, suficient pentru a face loc camerei foto, dar care nu ocupă prea mult din suprafaţa de afişare.

Potrivit informaţiilor neconfirmate oficial, Oppo livrează Realme 2 Pro împeună cu o versiune modificată de Android 8.1, numită Color OS 5.1.

Aşteptat să fie prezentat oficial în cadrul unui eveniment pregătit pentru data de 27 septembrie, Oppo Realme 2 Pro a ajuns deja la unele site-uri specializate în review-uri de telefoane, care i-au realizat prezentări de tip video teaser. Fără a da o cifră exactă, mesajele transmise pun accent pe preţul ferma ancorat la gama de buget, Realme 2 Pro urmând să concureze gama Redmi Note a producătorului Xiaomi, oferind dotări extra cum ar fi 128 GB capacitate de stocare internă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult