Realme GT 2 Pro, confirmat de producător. Noul flagship va fi disponibil la nivel global

29.11.2021
Realme GT 2 Pro, confirmat de producător. Noul flagship va fi disponibil la nivel global

Așteptat ca unul dintre primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 1, Realme GT2 Pro a fost confirmat chiar de CEO-ul Realme, Sky Li, noul flagship urmâng să ajungă inclusiv în magazinele europene.

Ilustrat și cu imagini de prezentare neoficiale, Realme GT2 Pro are camera foto dispusă orizontal, pe întreaga lățime a carcasei. Cel puțin la partea din spate, designul carcasei este radical diferit de cel generației anterioare Realme GT. Doar poziționarea arată o vagă asemănare cu seria Pixel 6, fără ca Realme să preia designul cu linii drepte și două culori contrastante.

Realme GT 2 Pro

Realme GT2 Pro ar putea fi dezvăluit cu ocazia evenimentului Snapdragon Tech Summit, programat pentru săptămâna viitoare. Zvonurile de până acum descriu o configurație cu ecran AMOLED de 6.51 inch, folosind rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz. Telefonul ar urma să dispună de până la 12GB memorie RAM și 256GB stocare internă, două camere principale a câte 50MP fiecare (wide și ultra-wide), o cameră secundară de 8MP și cameră frontală de 32MP. Rețeta este completată cu un acumulator de 5000 mAh și tehnologia de încărcare UltraDart, de 125W.

Realme GT2 Pro

Realizat folosind procesul de fabricație pe 4nm, Snapdragon 8 Gen 1 promite un salt de performanță cu 20-30% peste actualul model Snapdragon 888, testele neoficiale publicate folosind benchmark-ul în AnTuTu părând să confirme această ipoteză.

Identificat cu numele de cod RMX3300, realme GT2 Pro este al doilea dispozitiv cu chipset Snapdragon 8 Gen1 apărut în catalogul AnTuTu, afișând un scor de 1025215 puncte, indicând un salt de performanță consistent față de actualele telefoane-flagship bazate pe SD 888 Plus, chipset plafonat în jurul a 850.000 puncte.

Realme GT2 Pro va fi livrat cu versiunea Android 12 deja instalată, personalizată cu interfața Realme UI 3.0.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult