Realme Pad, noua tabletă low-cost a producătorului chinez, primește un preț european

22.10.2021
Realme Pad, noua tabletă low-cost a producătorului chinez, primește un preț european

Realme Pad, prima tabletă a brandului Realme a fost dezvăluită oficial pentru piața din China în luna septembrie, conturând o nouă alternativă de buget la soluțiile disponibile deja pe piață.

Promisă și cumpărătorilor Europeni la prețuri de 239, 259 și 289 euro, aceasta este o tabletă cu hardware de medie, design subțire și câteva funcții pe care ne-am aștepta să le găsim doar pe modele mai scumpe. Spre comparație, prețul minim solicitat cumpărătorilor din India pornește de la echivalentul a 160 euro, lipsind costurile de transport și taxele pe importuri extra-comunitare.

Spre diferență de alte tablete, care sunt construite mai degrabă pentru productivitate, Realme Pad pare să fie o tabletă orientată mai degrabă pentru consum multimedia și jocuri de Android.

Realme Pad

Pentru prețul plătit, primești o tabletă de 6,9 mm grosime, cu ecran IPS de 10” și rezoluție 2000 x 1200 pixeli, procesor Helio G80 de la MediaTek, 3GB/4GB/6GB memorie RAM și 32GB/64GB/128GB stocare internă. Există și un slot micro-SD pentru suplimentarea memoriei instalate, Acumulatorul cu o capacitate rezonabilă, de 7100 mAh, suportă încărcare rapidă la 18W. Configurația este completată cu patru difuzoare stereo certificate Dolby Atmos și două camere foto de 8MP, una pe față și una pe spate.

Realme compară această tabletă cu modelul iPad 8, dezvăluind că este cu 0,6 mm mai subțire decât ceea ce oferă Apple (6,9mm vs. 7,5mm).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult