Realme pregăteşte lansarea celui mai puternic smartphone din lume: scor record în AnTuTu

23.01.2020
Realme pregăteşte lansarea celui mai puternic smartphone din lume: scor record în AnTuTu

Testele de performanţă nu spun întotdeauna întreaga poveste, însă poate oferi puţine detalii despre modul în care smartphone-urile sunt dezvoltate. Un scor mare poate sugera fie o optimizare software foarte bună pentru hardware-ul disponibil, fie o construcţie mai avansată cu un sistem de răcire eficient, fie o combinaţie între cele două. Astfel, când vedem teste cu dispozitive care sparg toate recordurile, este greu să le ignorăm, mai ales când vine vorba despre telefoane nelansate. Un telefon Realme încă neanunţat, listat doar ca RMX2071, este acum cel mai puternic telefon testat vreodată cu AnTuTu.

Conform unor screenshot-uri publicate de Android Authority, Realme, brandul secundar de la Oppo, se pregăteşte să lanseze un nou smartphone cu specificaţii hardware de top, extrem de puternic care momentan este numit doar RMX2017. Acesta a reuşist să depăşească chiar şi scorul lui Xiaomi Mi 10, care deţinea până de curând recordul pentru telefoane cu Android testate cu AnTuTu, cu 560.217 puncte.

Modelul Realme RMX2071 pare a fi un nou model din gama Realme X, probabil flagship-ul pe anul 2020, aşteptat sub numele de Realme X3 Pro. Acesta ar putea fi cel mai puternic telefon la momentul lansării, conform cifrelor şi va oferi conectivitate 5G, ceva ce va deveni norma pe parcursul anului. Scorul de 574.985 sugerează că avem de a face cu un dispozitiv echipat cu un chipset Snapdragon 865 bine răcit, care beneficiază şi de alte avantaje precum memorie RAM mai rapidă (probabil LPDDR5) şi stocare internă de ultimă generaţie.

Având în vedere că Realme X2 Pro a venit deja echipat cu un ecran de 90 Hz şi specificaţii de top pentru momentul lansării, ne aşteptăm ca urmaşul lui, RMX2071 să integreze un panou cel puţin la fel de performant, dacă nu şi mai performant, care să concureze cu noile modele ale altor producători, care promit 120 Hz.

Până când aflăm noi veşti însă, prototipul Realme RMX2071 va rămâne cel mai puternic smartphone din lume.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult