Red Magic 6 Pro: telefonul cu cea mai rapidă încărcare. De la 0 k100% în doar 12 minute. VIDEO

06.03.2021
Red Magic 6 Pro: telefonul cu cea mai rapidă încărcare. De la 0 k100% în doar 12 minute. VIDEO

Ieri, Nubia a prezentat primul smartphone cu 18 GB memorie RAM, un nou record pentru specificațiile hardware de pe piața de mobile. Totuși, mai puțin evidentă a fost importanța încărcării rapide de pe acest model. Red Magic 6 Pro este totodată și primul smartphone care vine cu încărcare la 120W, ceva ce producătorii de telefoane promiteau încă de anul trecut. Primul clip video cu un acest model întrege însă chiar și estimările producătorului, care spune că ar trebui să ofere o încărcare completă în 17 minute.

Testele cu Red Magic 6 Pro demonstrează o încărcare mai rapidă decât promite producătorul

Canalul de YouTube Creator Studio a publicat un prim clip video cu Red Magic 6 Pro de la Nubia. Acesta se concentrează pe viteza de încărcare a telefonului, care vine cu un adaptor de priză GaN de 120W în pachet. Totuși, contrar așteptărilor, testarea acestui mod de încărcare se pare că este chiar mai scurt decât promit producătorii telefonului. De obicei suntem obișnuiți să întâlnim performante mai slabe, întrucât testele de laborator sunt făcute în anumite condiții ideale.

Se pare însă că telefonul are un sistem de încărcare extrem de rapid, care reușește să ducă telefonul de la 3% la 100% capacitate în numai 12 minute și 7 secunde. Acumulatorul de 4.500 mAh se încarcă complet în mai puțin de un sfert de oră, ceea ce înseamnă că atât timp cât ai un încărcător rapid după tine și acces pentru câteva minute la o priză, practic nu ai cum să rămâi fără baterie.

Este important de menționat faptul că Red Magic 6 Pro este un smartphone de gaming, iar acestea sunt realizate pentru a fi folosite în sesiuni mai lungi decât modelele obișnuite. Astfel, utilizatorii au nevoie de încărcare rapidă, iar posibilitatea de a alimenta de la 0 la 100% în doar câteva minute, cât ar dura o pauză obișnuită de la un joc, ar putea face acest telefon foarte popular în rândul fanilor jocurilor pe mobil. De asemenea, acest lucru va asigura că telefonul nu se încinge în plus în timpul utilizării, întrucât nu trebuie să îl folosești în timp ce este în priză decât câteva minute.

Căldura degajată ridică însă alte semne de întrebare, referitoare la rezistența în timp a acumulatorului, aceasta fiind un factor care duce la degradarea celulelor.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult