Redmi Note 9 Pro: prezentare video pentru cel mai nou model mid-range Xiaomi. VIDEO

24.06.2020

Am avut ocazia să testăm Redmi Note 9 Pro, cel mai nou dispozitiv mid-range de la Xiaomi. Acesta vine cu o construcție premium de calitate, un ecran de dimensiuni generoase, hardware puternic și software la zi. Noua interfață MIUI 11, lansată recent și bazată pe Android 10, este pre-instalată din fabrică pe Redmi Note 9 Pro, care vine atât cu aplicațiile Google uzuale, cât și cu o serie de aplicații Xiaomi foarte utile.

Redmi Note 9 Pro a primit o prezentare video live cu trei invitați speciali

Pe 23 iunie, colegul nostru Cătălin Nițu a organizat o prezentare video live pentru Redmi Note 9 Pro. Acesta l-a analizat din toate punctele de vedere. A vorbit despre hardware și software, cu un accent important pus pe camera foto și funcțiile de filmare. Pentru a evidenția capabilitățile de filmare, cei trei invitați ai lui, Bianca Adam, vlogger și skateboarder, Cristiana Oprea, pilot de raliu și blogger și Dragoș Boeru, skydiver și co-fondator al TNT Brothers, au realizat cu ajutorul telefonului scurte clipuri „extreme”.

redmi note9 pro prezentare live

Dacă nu știți foarte multe detalii despre Xiaomi Redmi Note 9 Pro, aflați că este un dispozitiv echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 720G, 6 GB memorie RAM și vine în variante cu 64 sau 128 GB stocare internă. De asemenea, telefonul are un acumulator de 5.020 mAh, construcție din sticlă Gorilla Glass 5 și vine cu un sistem avansat cu patru camere foto pe partea din spate.

De altfel, acestea sunt și atracția principală a telefonului. Avem o cameră principală cu 64 megapixeli, o cameră secundară ultra-wide și o cameră macro. Cea de-a patra cameră este una pentru profunzime, care reușește să separe foarte bine subiectul de fundal în modul portret.

Toate acestea vin într-un pachet care costă 1.299 lei în România pentru varianta de 64 GB stocare și 1.399 lei pentru varianta de 128 GB. Dacă vreți să vedeți ce impresie ne-a lăsat telefonul dar și ce părere au avut cei trei invitați într-un scurt interviu, vă invităm să dați play înregistrării de mai sus, sau direct pe canalul nostru de YouTube, Go4itro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult