Redmi Note 9 Pro: prezentare video pentru cel mai nou model mid-range Xiaomi. VIDEO

24.06.2020

Am avut ocazia să testăm Redmi Note 9 Pro, cel mai nou dispozitiv mid-range de la Xiaomi. Acesta vine cu o construcție premium de calitate, un ecran de dimensiuni generoase, hardware puternic și software la zi. Noua interfață MIUI 11, lansată recent și bazată pe Android 10, este pre-instalată din fabrică pe Redmi Note 9 Pro, care vine atât cu aplicațiile Google uzuale, cât și cu o serie de aplicații Xiaomi foarte utile.

Redmi Note 9 Pro a primit o prezentare video live cu trei invitați speciali

Pe 23 iunie, colegul nostru Cătălin Nițu a organizat o prezentare video live pentru Redmi Note 9 Pro. Acesta l-a analizat din toate punctele de vedere. A vorbit despre hardware și software, cu un accent important pus pe camera foto și funcțiile de filmare. Pentru a evidenția capabilitățile de filmare, cei trei invitați ai lui, Bianca Adam, vlogger și skateboarder, Cristiana Oprea, pilot de raliu și blogger și Dragoș Boeru, skydiver și co-fondator al TNT Brothers, au realizat cu ajutorul telefonului scurte clipuri „extreme”.

redmi note9 pro prezentare live

Dacă nu știți foarte multe detalii despre Xiaomi Redmi Note 9 Pro, aflați că este un dispozitiv echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 720G, 6 GB memorie RAM și vine în variante cu 64 sau 128 GB stocare internă. De asemenea, telefonul are un acumulator de 5.020 mAh, construcție din sticlă Gorilla Glass 5 și vine cu un sistem avansat cu patru camere foto pe partea din spate.

De altfel, acestea sunt și atracția principală a telefonului. Avem o cameră principală cu 64 megapixeli, o cameră secundară ultra-wide și o cameră macro. Cea de-a patra cameră este una pentru profunzime, care reușește să separe foarte bine subiectul de fundal în modul portret.

Toate acestea vin într-un pachet care costă 1.299 lei în România pentru varianta de 64 GB stocare și 1.399 lei pentru varianta de 128 GB. Dacă vreți să vedeți ce impresie ne-a lăsat telefonul dar și ce părere au avut cei trei invitați într-un scurt interviu, vă invităm să dați play înregistrării de mai sus, sau direct pe canalul nostru de YouTube, Go4itro.