Samsung a anunțat primul smartphone din seria Galaxy F

09.10.2020
Samsung a anunțat primul smartphone din seria Galaxy F

Așteptat în magazinele din India, primul smartphone din seria Galaxy F este un rebrand al modelului Galaxy M31, diferențiat în principal prin folosirea unui sistem triple camera, în loc de quad-camera.

Primul model Galaxy F, un rebrand al seriei M

Încadrat la gama de buget, „noul” Galaxy F41 vine cu prețul de 232 dolari, design și specificații aproape identice modelului Galaxy M31. Astfel, telefonul vine cu o cameră principală de 64MP, asistată cu senzor ultra-wide de 8MP și încă un modul de 5MP pentru funcția Live Focus. La partea din față, ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6.4 inch vine decupat la partea de sus după modelul „picătură”, lăsând loc unei camere de 32MP.

Pentru prețul plătit, cumpărătorii primesc rezoluție FHD+ și o configurație cu 6GB memorie RAM și 64GB/128GB stocare internă, bazată pe chipsetul Exynos 9611. Telefonul suportă încărcare rapidă, puterea de 15W livrată prin cablu USB-C permițând încărcarea completă a acumulatorului de 6000mAh în aproximativ 3 ore. Lista dotărilor este completată cu ieșire pentru căști de tip jack și senzor de amprentă la partea din spate.

Samsung livrează Galaxy F41 împreună cu One UI Core 2.1, o versiune de firmware bazată pe Android 10. Din păcate, disponibilitatea gamei de telefoane Galaxy F în piețele internaționale nu a fost confirmată de producătorul Samsung, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult