Samsung a prezentat versiunea neagră a lui Galaxy S3

Samsung a prezentat versiunea neagră a lui Galaxy S3

Cu 10 milioane de exemplare vândute în numai două luni, Galaxy S3 este fără îndoială cel mai de succes smartphone Samsung de până acum. Cu toate acestea, producătorul a decis să ofere Galaxy S3 în doar două versiuni de culoare: alb şi albastru (Pebble Blue), cea din urmă amânată săptămâni bune din pricina problemelor legate de calitatea îndoielnică a finisajelor.

Samsung Galaxy S3, disponibil în trei versiuni de culoare

Iată că Samsung este pe cale să scoată la înaintare o nouă şi elegantă versiune de Galaxy S3, cu finisaje în nuanţe de negru. Profitând de statutul de sponsor oficial al Olimpiadei de la Londra, Samsung a ales să expună noul Galaxy S3 într-un loc cu maximă vizibilitate – pagina Samsung Olympics din reţeaua Facebook. Cele două imagini de prezentare au fost publicate fără a fi însoţite de un anunţ oficial, lăsând fanii seriei să-şi dea singuri cu părerea.

Samsung Galaxy S3 negru

Presupunând că Samsung are deja provizii suficiente cu versiunea neagră a lui Galaxy S3, noua adiţie ar putea da un impuls considerabil în cifrele de vânzări, cel puţin până când Apple va ieşi la ripostă cu un nou model iPhone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult