Samsung anunță Galaxy Unpacked 2021 Part 2, un eveniment de lansare-surpriză pregătit pentru 20 octombrie

13.10.2021
Samsung anunță Galaxy Unpacked 2021 Part 2, un eveniment de lansare-surpriză pregătit pentru 20 octombrie

Folosit doar pentru a dezvălui noile modele Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, Galaxy Watch 4 și căștile Galaxy Buds, evenimentul Galaxy Unpacked ținut în luna august 2021 a omis cel puțin un produs foarte așteptat: Galaxy S21 FE.

Fără a oferi alte detalii, Samsung anunță Galaxy Unpacked 2021 Part 2, un eveniment de lansare-surpriză pregătit pentru 20 octombrie.

Evitând complicațiile unui eveniment de lansare cu prezență în format fizic, compania sud-coreeană confirmă că noua lansare va fi ținută exclusiv online, transmisiunea live putând fi urmărită pe Samsung.com, Samsung Newsroom și desigur, YouTube.

De mult timp subiect de zvonuri, Galaxy S21 FE a fost amânat și apoi anulat, doar pentru ca noi informații contradictorii să îl repună pe calendarul de lansări Samsung. Astfel, potrivit celor mai recente informații, Samsung va lansa noul model FE cu stocuri mai reduse și preț ceva mai mare decât ne-am obișnuit. Urmând anunțului pregătit pentru 20 octombrie, Galaxy S21 FE ar putea ajunge la cumpărători abia câteva săptămâni mai târziu.

Potrivit zvonurilor Galaxy S21 FE vine echipat cu chipsetul SD888 5G, ajutat cu 6GB memorie RAM. Pe lista principalelor specificații mai intră și ecranul Super AMOLED Infinity-O, cu rezoluție Full HD+ și rată de împrospătare a imaginii la 120Hz. La fel ca telefoanele din generația anterioară, S21 FE nu depășește bariera celor 5000mAh pentru acumulator, o parte din spațiu fiind cedată modulului pentru încărcare Qi wireless, capabil să accepte până la 25W putere de încărcare.

Ilustrate în invitația de lansare, opțiunile de culoare pentru noul FE sunt albastru, gri, roz-deschis, alb și galben.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult