Samsung ar putea lansa Galaxy S24 mai devreme

11.09.2023
Samsung ar putea lansa Galaxy S24 mai devreme

Samsung a lansat Galaxy S23 în luna februarie ca pe un „refresh” adus seriei S22, compania mizând pe atragerea nehotărâților care au amânat până atunci decizia de cumpărare. Însă după mulți ani de așteptare, Galaxy S24 pare că va fi primul telefon Samsung cu un design complet refăcut, sud-coreeni pariind pe o lansare timpurie care să distragă atenția de la produsele competiției.

Potrivit Ice Universe, sursă de zvonuri cu reputație dovedită, Samsung ar putea dezvălui noua familie Galaxy S24 în ianuarie, cu cel puțin o lună mai devreme decât era anticipat. Totodată, Samsung va folosit ocazia pentru a dezvălui și un produs complet nou: Galaxy Ring. Deși, detaliile exacte nu sunt cunoscute, s-ar părea că noul accesoriu Smart Ring este conceput pentru colectarea de informații despre activitățile desfășurate și monitorizarea permanentă a stării de sănătate.

De forma unui inel ceva mai gros, gadgetul nu va avea ecran și nici butoane, funcționalitatea centrată pe colectarea și transmiterea de informații către telefonul conectat în modul Bluetooth permițând un timp de funcționare îndelungat. În cele din urmă, încărcarea ar putea realizată prin simpla așezare pe un pad wireless.

Samsung ar fi contactat deja partenerii hardware pentru proiectarea și fabricarea plăcii electronice, Galaxy Ring urmând să fie livrat din aceleași fabrici ca și telefoanele Galaxy S24.

Între timp, nu este atât de greu de crezut că Samsung ar putea lansa Galaxy S24 în ianuarie, producătorul folosind acest calendar și la momentul lansării Galaxy S21.

Pe lângă un design exterior refăcut, Galaxy S24 este așteptat și cu alte îmbunătățiri, precum acumulatori de capacitate mărită, camere secundare cu rezoluție 50MP și o versiune optimizată a senzorului principal de 200MP. Nu în ultimul rând, carcasa lui S24 Ultra ar urma să folosească șasiu din Titan, permițând o construcție mai suplă și mai rezistentă decât la predecesorul S23 Ultra.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult