Samsung dezvăluie Galaxy A70s, o versiune îmbunătăţită a modelului A70 ce include cameră foto de 64MP

27.09.2019
Samsung dezvăluie Galaxy A70s, o versiune îmbunătăţită a modelului A70 ce include cameră foto de 64MP

Încadrat la gama mid-range superioară, Galaxy A70s vine cu ecran Infinity-U decupat în partea de sus în formă de picătură, acumulator de 4500 mAh şi o cameră foto triplă având ca element central noul senzor Samsung Bright GW1 cu rezoluţie 64MP.

Foarte asemănător la partea din faţă cu predecesorul Galaxy A70, noul model A70s pune la dispoziţie acelaşi ecran FHD+ Super AMOLED de 6.7”, cu senzor de amprente integrat. Camera frontală păstrează neschimbată rezoluţia de 32MP.

Privit din spate, Galaxy A70s se diferenţiază prin folosirea unui nou finisaj cu gradienţi 3D şi aspect lucios.

Camera foto beneficiază de trei senzori: unul principal de 64 megapixeli f/1.8, unul cu obiectiv ultra-wide de 8 megapixeli f/2.2 şi unul de adâncime pentru modul portret de 5 megapixeli f/2.2. Telefonul suportă filmare la rezoluţie 4K, cu 30 de cadre pe secundă.

La baza acestui model stă un chipset Snapdragon 675, ajutat cu 6 GB sau 8GB memorie RAM (în funcţie de model). Configuraţia include 128 GB stocare internă şi beneficiază de slot microSD separat de cele două pentru nano-SIM-uri, care acceptă carduri de până la 512 GB. Cu un acumulator de 4.500 mAh şi tehnologie Super Fast Charging (25 W), nu va pune probleme la partea de autonomie.

Galaxy A70s este livrat din fabrică cu Android 9.0 pre-instalat, cât şi cu interfaţa One UI. Din păcate, anunţul de lansare vizează deocamdată doar piaţa din India, Samsung neoferind informaţii concrete privind disponibilitatea acestui model şi în alte regiuni ale lumii.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult