Samsung ar putea extinde familia Galaxy Note cu o versiune low-cost a popularului phablet

26.09.2019
Samsung ar putea extinde familia Galaxy Note cu o versiune low-cost a popularului phablet

Samsung a mărit deja familia Galaxy Note oferind modelul Note10 şi în versiune Note10+ cu ecran mai mare şi dotări ultra-premium. Însă aceasta ar putea să nu fie ultima extindere pregătită sud-coreeni, existând indicii despre un al treilea model Galaxy Note are ar putea să vadă lumina zilei la o dată ulterioară.

Cel mai probabil, al treilea model Galaxy Note va fi echivalentul lui Galaxy S10e – un phablet cu dotări mai puţin extravagante şi preţ accesibil unei categorii mai ample cumpărători.

Deocamdată, singurul indiciu concret privind existenţa sa este denumirea SM-N770F apărută în cataloagele partenerilor Samsung. În convenţia de numerotare folosită până acum, formula N9xx revine în mod cert produselor din seria Galaxy Note. În cazul de faţă, trecerea la o formulă de tipul N7xx pare să indice un dispozitiv de categorie inferioară. Până acum, singurul model lansat sub această formulă este Galaxy Note 3 Neo (SM-N750), în anul 2014.

Din păcate, în afara numelui de cod sub care ar putea fi lansat şi prezenţa a 128GB stocare internă nu sunt cunoscute alte detalii. Putem doar specula că Samsung doreşte extinderea familiei Galaxy Note prin lansarea unei variante Note10 cu preţ accesibil, dar care păstrează accesoriul S Pen şi multe dintre dotările apreciate la seria Galaxy Note.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult