Samsung Galaxy A70e, pregătit cu ecran de 6.1” şi triple-camera

17.02.2020
Samsung Galaxy A70e, pregătit cu ecran de 6.1” şi triple-camera

Versiune mai ieftină a seriei Galaxy A70s prezentată în toamna anului trecut, Galaxy A70e apare în imagini neoficiale cu ecran decupat după modelul picătură şi trei camere foto la partea din spate.

Comparat cu modelul A70s, Galaxy A70e încadrează ecranul AMOLED de 6.1” cu o ramă vizibil mai groasă. Totodată, este de aşteptat şi ca reducerea diagonalei de la 6.7” să vină cu un compromis la partea de imagine, A70e primind un ecran HD+ fără margini curbate.

În locul senzorului de amprente integrat sub ecran, avem un senzor convenţional prezent la partea din spate. În mod surprinzător, Samsung a renunţat şi la conectorul USB-C, înlocuit cu unul micro-USB mai puţin costisitor. Din păcate, alegerea făcută pare să confirme absenţa funcţiei de încărcare rapidă la Galaxy A70e.

Carcasa cu dimensiuni 156.8 x 76.45 x 9.45mm mai oferă ieşire pentru căşti (jack 3.5mm) şi difuzor orientat spre partea de jos. Camera foto apare cu cele trei lentile grupată pe verticală, la fel ca modelul A70s. Din păcate, caracteristicile acesteia nu sunt cunoscute.

Din păcate, pentru lista completă cu specificaţii va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare, în cursul lunilor următoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult