Samsung Galaxy Note, un telefon numai bun pentru elefanţi!

28.03.2012
Samsung Galaxy Note, un telefon numai bun pentru elefanţi!

Samsung Galaxy Note poate fi privit în oricare două moduri: tabletă prea mică sau smartphone mult prea mare, într-atât încât rişti să devii subiect de glume dacă eşti văzut prea des ţinând-ul la ureche.

Ştiind probabil că nu pot nega acest adevăr, cei de la Samsung au decis să facă haz de necaz, promovând totodată într-un mod cu totul inedit calităţile lui Galaxy Note.

Ce modalitate mai bună pentru a prezenta modelul Galaxy Note ca fiind un smartphone normal, decât să-l dai cuiva suficient de mare şi cu palme îndeajuns de late pentru a eclipsa forma supradimensionată a carcasei. Evident, Samsung nu a găsit în căutările sale o astfel de persoană, aşa că s-a mulţumit cu singurul participant care s-a potrivit cerinţelor – un elefant african cu talente artistice în domeniul muzical şi pictură.

Ajutat de o asistenta mereu zâmbitoare, utilizatorul nostru cu trompă s-a descurcat de minune cu interfaţa touch a ecranului de 5.3 inch, reuşind să deruleze prin listele de fotografii, să deseneze cu stylus-ul şi chiar să cânte la diverse instrumente muzicale. Rămâne de văzut cum arătă o conversaţie prin telefon purtată cu un elefant, sau măcar o sesiune de chat prin mesaje SMS.

Samsung Galaxy Note

Samsung nu a menţionat dacă publicul ţintă pentru modelul Galaxy Note este format din elefanţi, sau doar persoane cu dexteritatea unui elefant. Rămâne de văzut dacă mesajul transmis, „mai mare înseamnă mai bine”, va avea efectul dorit de companie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult