Samsung Galaxy Z Flip apare într-un teaser video oficial

10.02.2020
Samsung Galaxy Z Flip apare într-un teaser video oficial

Galaxy Z Flip, cel de-al doilea telefon pliabil de la Samsung , urmează să fie dezvăluit simultan cu noua serie de dispozitive high-end Galaxy S20 în cadrul unui eveniment de presă Samsung Unpacked pregătit pentru ziua de marţi. Între timp, compania sud-coreeană a decis să profite de agitaţia din jurul Oscarurilor pentru a publica pe TV primul teaser video oficial cu noul telefon pliabil.

În timp ce spotul publicitar nu menţionează în mod direct numele Galaxy Z Flip, designul clamshell şi ecranul pliabil nu lasă loc de interpretări. Reclama arată smartphone-ul deschizându-se pentru a expune întreaga lungime a ecranului, apoi este demonstrată modul în care aplicaţia de captură poate fi folosită pentru a încadra subiectul pe ecranul superior, în timp ce telefonul este aşezat pe o suprafaţă plană pentru a face o fotografie.

Reclama arată, de asemenea, modul de folosire a ecranului secundar atunci când Galaxy Z Flip este închis, spre exemplu pentru a urmări alertele de notificare.

Interesant este că până şi reclama menţionează un avertisment discret, privind tendinţa ecranului pliabil de a se deforma în zona de pliere: Oamenii ar putea „observa o cută în centrul ecranului principal”, despre care Samsung spune că este o „caracteristică naturală a ecranului”. Este evident că Samsung încearcă să preîntâmpine viitoarele reclamaţii cu privire la cutele vizibile de pe Galaxy Z Flip într-un mod care să blocheze eventuale acţiuni în instanţă.

Reclama concluzionează cu o invitaţie pentru evenimentul Samsung Unpacked programat pentru data de 11 februarie, unde probabil vom avea parte de o prezentare completă a noului telefon pliabil de la Samsung.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult