Samsung Galaxy Z Fold2 va fi prezentat în detaliu săptămâna viitoare

28.08.2020
Samsung Galaxy Z Fold2 va fi prezentat în detaliu săptămâna viitoare

Galaxy Z Fold2, următorul smartphone de top cu ecran pliabil de la Samsung a fost deja anunțat oficial în cadrul evenimentului Unpacked, care ne-a adus și informațiile complete despre seria Galaxy Note20 Ultra. Samsung nu a dezvăluit însă toate informațiile despre acest dispozitiv, promițând însă că va vorbi pe larg despre acesta în viitorul apropiat. Compania sud coreeană a anunțat însă un nou eveniment Unpacked Part 2, unde va oferi detaliile complete despre Fold2 și, probabil un preț și data de lansare.

Samsung va organiza un nou eveniment Unpacked „Part2” pentru Galaxy Z Fold2

Samsung a confirmat deja că Galaxy Z Fold2 va avea din nou două ecrane, de data aceasta ambele cu diagonale mai mari. De asemenea, ecranul pliabil funcționează acum la 120 Hz, ceva ce numai modelele S20 și Note20 Ultra mai oferă din portofoliul companiei. În rest însă, specificațiile hardware și capabilitățile sale software mai noi nu au fost confirmate. Acestea sunt probabil detaliile pe care le vom afla în cadrul evenimentului online care va avea loc marți, pe 1 septembrie, la ora 17 a României.

Ne așteptăm să fie confirmată o configurație cu Snapdragon 865+, probabil 12 sau 16 GB memorie RAM și 256 sau 512 GB stocare internă. Având în vedere îmbunătățirile semnificative față de originalul Galaxy Fold, probabil că și prețul va crește, mai ales că noul model va integra și un modem, dar și antene 5G.

Noul telefon va fi livrat, la fel ca dispozitivele din seria Galaxy Note20 atât în culoarea Mystic Bronze, cât și în culoarea Mystic Grey. Camera foto de pe spate pare să fie similară însă cu cea a dispozitivelor Galaxy S20, S20+ și Note20, fără zoom-ul optic cu obiectiv periscopic, ca în cazul modelelor Ultra. Probabil că spațiul intern este prea limitat pentru a putea integra un senzor foto mare de 108 megapixeli și un astfel de zoom.

sursa: Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult