Samsung pregăteşte Galaxy M11, un nou smartphone low-cost cu acumulator de 5000 mAh

13.03.2020
Samsung pregăteşte Galaxy M11, un nou smartphone low-cost cu acumulator de 5000 mAh

Identificat după numele de model SM-M115F/DS, noul Galaxy M11 este succesor pentru actualele modele Galaxy M10 şi M10s. Trecut pe la autoritatea taiwaneză de certificare a echipamentelor de comunicaţii wireless, noul smartphone apare în câteva imagini şi primeşte o listă parţială cu specificaţii.

Aflăm astfel că Galaxy M11 va veni echipat cu trei camere foto la partea din spate, cameră frontală aplicată prin perforarea ecranului şi un acumulator generos de 5000 mAh.

Adaptat pentru un buget mai degrabă modest, Galaxy M11 vine cu senzor de amprente montat pe spatele carcasei şi ecran LCD la partea din faţă. Pe carcasă mai pot fi întrezărite ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm, respectiv grila pentru difuzor şi conectorul USB la partea de jos. Deocamdată nu este clar dacă acesta este de tip USB-C, sau mai vechiul micro-USB.

Deşi vine cu o capacitate de 5000 mAh, telefonul este ajutat cu un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de numai 15W prin cablul USB, ceea ce înseamnă că timpul de aşteptare pentru încărcare completă va fi destul de mare.

Puţin mai înalt decât predecesorul M10, noul smartphone este certificat pentru distribuţie globală, ceea ce înseamnă că nu va trece mult timp până ce vom găsi modelul Galaxy M11 şi în ofertele magazinelor europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult