Samsung promite cinci noi dispozitive la evenimentul Galaxy Unpacked. Noi imagini oficiale

21.07.2020
Samsung promite cinci noi dispozitive la evenimentul Galaxy Unpacked. Noi imagini oficiale

Noul CEO Samsung Mobile, Tae-moon Roh, a dezvăluit faptul că evenimentul Unpacked va dezvălui cinci noi produse. Acest lucru nu înseamnă că avem de a face cu cinci smartphone-uri, ci modele din toate categoriile portabile ale companiei. Acesta a sugerat subtil că vom vedea un nou ceas inteligent și o nouă pereche de căști și deja știam despre faptul că vor fi lansate trei smartphone-uri diferite. Iată ce planuri are Samsung pentru evenimentul Unpacked de pe 5 august, unde este așteptată în principal seria Galaxy Note20.

„La evenimentul Galaxy Unpacked din această vară, vom introduce cinci noi dispozitive puternice. Acestea vor asigura viziunea noastră de companie inovatoare care oferă noi experiențe mobile care se îmbină perfect și oferă continuitate oriunde te duci.

Acestea combină puterea cu interoperabilitatea, fie că ești la serviciu, te joci, ești acasă sau în deplasare. În „noul normal” vei fi încurajat să trăiești viața la maximum cu aceste dispozitive în mâna ta (și în urechi și pe încheietură)”, a declarat Tae-moon Roh.

Samsung pregătește smartphone-uri tradiționale și pliabile

Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra vor fi telefoanele „vedetă” ale evenimentului Unpacked. Acestea vor adopta un nou design, cu ecrane mai mari, cu un modul de cameră îmbunătățit față de cel de anul trecut și cu funcționalitate 5G. Acestea vor fi cel mai probabil similare în configurație cu modelele Galaxy S20, cu ecrane la 120 Hz, camere performante și celebrul stylus S-Pen. Este așteptată integrarea unui chipset Snapdragon 865+ de la Qualcomm pe variantele SUA, Coreea și China, dar același Exynos 990 5G pe modelele din Europa.

via GIPHY

Alături de aceste modele, va fi prezentat și Galaxy Z Fold2, un model cu ecran pliabil considerabil îmbunătățit. Ecranul său intern ar putea oferi o frecvență la 120 Hz, în timp ce ecranul său exterior va acoperi acum întreaga suprafață. De asemenea, camerele telefonului par a fi similare în design cu cele ale modelelor Galaxy Note20, dar ar putea fi mai degrabă apropiate ca performanță cu cele ale lui Galaxy S20+. Este vorba despre un sistem de camere cu senzor principal de 12 megapixeli, un senzor cu obiectiv zoom de 64 megapixeli, care este folosit și la filmare 8K, cât și un senzor de 16 megapixeli ultra-wide.

La Unpacked vor fi prezente și Galaxy Buds Live și Galaxy Watch3

Deja știam despre faptul că Samsung pregătește o pereche de căști în formă de boabe de fasole. Acestea vor fi cel mai probabil numite Galaxy Buds Live și vor fi echipate cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal. Căștile au o formă neconvențională, și vor intra în concurență directă cu AirPods Pro, care de asemenea sunt destul de ciudate.

galaxy note20 buds active

Pe lângă căști, Samsung pregătește și a treia generație de Galaxy Watch, un smartwatch care va oferi cel mai probabil upgrade-uri minore, dar care pare să vină cu un nou design, conform noilor fotografii care au ajuns pe internet.

Se pare că atât telefoanele, cât și accesoriile, vor fi livrate în noua culoare „Mystic Brown”.

sursa: GSM Arena (1, 2, 3)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult