Samsung se pregăteşte de lansarea lui Galaxy A9 Star Pro, primul smartphone cu patru camere foto

19.09.2018
Samsung se pregăteşte de lansarea lui Galaxy A9 Star Pro, primul smartphone cu patru camere foto

Evenimentul „4x fun” de la Samsung părea să fie destul de misterios, însă deja există zvonuri despre produsele pe care compania le va prezenta luna viitoare. Se pare că este vorba totuşi despre smartphone-uri mid-range, ale căror capabilităţi foto vor fi peste cele ale modelelor care intră în concurenţă directă. Informaţiile disponibile în acest moment vorbesc despre modelele Galaxy A9 Star Pro şi Galaxy A7 2018, ambele echipate cu multe camere pe partea din spate.

Modelul Galaxy A9 Star Pro ar putea fi primul smartphone cu patru camere pe partea din spate, aliniate vertical în colţul din stânga. Acestea vor oferi o versatilitate nemaivăzută până în prezent, cu o lentilă zoom, una normală, una supraangulară şi o lentilă dedicată detecţiei distanţei. Acestea ar trebui să ofere toate funcţiile avansate pe care le-am întâlnit până acum pe smartphone-uri, inclusiv funcţia de portret.

Galaxy A7 2018 ar fi însă un model puţin mai modest al acestui design cu o cameră principală care foloseşte „doar” trei lentile. Ambele modele ar putea fi livrate cu senzori de amprentă amplasate pe laterala din dreapta, o abordare nouă pentru Samsung, care a preferat să mute senzorii de amprentă din butonul „home” pe partea din spate. Există posibilitatea ca Samsung să nu fie printre companiile care adoptă senzorul de amprentă în display, dacă aceasta devine filozofia de design pentru modelele din viitor.

Galerie foto

Galaxy A7 2018

De altfel, DJ Koh, CEO-ul companiei, a anunţat de curând că Samsung va începe să lanseze funcţiile noi şi inovatoare mai întâi pe modelele mid-range şi apoi pe cele de top, precum dispozitivele din gamele Galaxy S şi Galaxy Note.

Primele imagini neoficiale cu Galaxy A7 2018 au fost publicate online de către Roland Quandt, un celebru „leaker” de pe Twitter, care a oferit în trecut informaţii în premieră despre noi smartphone-uri neanunţate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult