Samsung se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Galaxy On7 (2016)

07.06.2016
Samsung se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Galaxy On7 (2016)
Samsung a lansat o serie de actualizări pentru smartphone-urile din portofoliu în acest an, iar compania nu se opreşte aici. Sud-coreenii lucrează la noua versiune a Galaxy On7, un model lansat anul trecut. 
 
Terminalul, cu nume de cod SM-G610F, apare în baza de date a site-ului indian Zauba, care urmăreşte importurile de dispozitive electronice. 
 
Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 Active anunţat oficial. Vine cu hardware similar, baterie mai mare şi rezistenţă la şocuri
 
Datele Zauba includ şi câteva informaţii despre caracteristicile tehnice ale smartphone-ului. Galaxy On7 (2016) dispune de suport dual-SIM, cameră principală de 13 MP (plus frontală de 8 MP) şi ecran Full HD (1.080p). Modelul anterior avea ecran HD (720p) cu diagonala de 5,5 inci, cameră principală de 13 MP (plus secundară de 5 MP), 1,5 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 8 GB (plus slot pentru card microSD). 
 
 
Mai multe detalii despre Galaxy On7 (2016) nu se cunosc deocamdată. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult