Screenshot-uri cu Windows Mobile 6.5?

13.11.2008
Screenshot-uri cu Windows Mobile 6.5?

Două imagini care se presupune ca reprezintă homepage-ul viitoarei versiuni de Windows Mobile au apărut din senin pe Internet şi împart userii în două tabere. Pe de o parte cei care sunt încântaţi de noul aspect grafic, iar pe de altă parte cei care cred că este vorba de un fake.

Personal, privind imaginile de mai jos tind să le dau dreptate celor din a doua categorie. Şi asta din simplul motiv că pe homepage apare o pictogramă cu YouTube. YouTube înseamnă Google, iar Google şi Microsoft nu sunt tocmai buni amici. De ce ar contribui Microsoft la profitul Google când are propriul serviciu video (Soapbox)? E cel puţin dubios.

Dacă aş ignora acest aspect şi aş lua drept credibile imaginile se poate spune că este o schimbare. Nu neapărat în foarte bine, doar o schimbare. Tema cu hexagoane (din dreapta) este bună pentru apelarea programelor direct cu degetul. Dubios este că în imaginea din dreapta apare doar iconiţa pentru meniul start, iar în stânga apare şi iconiţa şi textul propriu-zis, Start.

Indiferent dacă sunt false sau nu aceste imagini, am presimţirea că nu va trece mult până când vom obţine o confirmare, într-un sens sau altul. Deocamdată, în afară de aceste imagini şi faptul că va fi lansat anul viitor, nu se mai ştie nimic despre Windows Mobile 6.5.

Windows Mobile 6.5 Windows Mobile 6.5

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News