Șeful Samsung confirmă noutățile din Galaxy S22 Ultra. Evenimentul are loc în februarie

21.01.2022
Șeful Samsung confirmă noutățile din Galaxy S22 Ultra. Evenimentul are loc în februarie

TM Roh, Președinte și Șef al diviziei MX Business din cadrul Samsung Electronics, a confirmat faptul că în luna februarie, compania sud coreeană va anunța următoarea generație de dispozitive mobile Galaxy S. Acesta nu a oferit detalii despre nume și nici măcar nu a pus o dată finală pe noul eveniment Unpacked, însă aceste detalii vor fi dezvăluite cu siguranță în viitorul foarte apropiat. Acesta a oferit însă câteva indicii despre telefonul de top al seriei, Galaxy S22 Ultra și a confirmat câteva detalii pe care le intuiam deja pe baza leak-urilor.

Numele final al telefonului pare să fie Galaxy S22 Ultra

Anunțul a fost făcut printr-un articol publicat pe blog-ul companiei, în care Roh vorbește despre toate inovațiile pe care dispozitivele mobile Samsung le-a impus în industrie. Acesta a vorbit despre ecranul mare de pe seria Note, care este acum prezent pe toate dispozitivele din piață, dar și despre S-Pen-ul integrat al acestora. Desigur, a amintit și de noile modele Galaxy Z Fold, cu ecrane mare și modul Flex.

Totuși, cele mai interesante lucruri pe care le-a menționat fac referire la noul dispozitiv de top al companiei. Se pare că acesta se va numi într-adevăr Galaxy S22 Ultra, nu Galaxy S22 Note, în ciuda faptului că va urma în mare parte liniile de design și capabilitățile modelelor Note din trecut. Noul telefon ar trebui să fie „cel mai remarcabil dispozitiv din seria S” pe care Samsung l-a creat vreodată, conform declarațiilor lui TM Roh.

Din descrierea sa, acesta va integra un stylus S-Pen, va folosi un ecran foarte mare și va integra o cameră profesională, care va fi foarte performantă atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi.

Alături de această descriere vagă avem și un prim teaser video pentru sera Galaxy S22, care arată în umbră două dispozitive de forme diferite, un Galaxy S și un Galaxy Note, care sunt apoi îmbinate într-un singur dispozitiv.

Având în vedere că TM Roh a vorbit exclusiv despre modelul Ultra, este clar că doar acesta va integra un stylus. Modelele S22 și S22+ vor rămâne fidele seriei Galaxy S de până acum, cu o formă familiară și upgrade-urile uzuale pe care le așteptam. Zvonurile spun că evenimentul Unpacked ar putea avea loc pe 8 februarie.

sursa: Samsung

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult