Seria flagship Honor Magic4 va debuta la MWC 2022

17.02.2022

Revenirea pe piață a Honor în Europa a fost marcată anul trecut cu modelele mid-range din gama superioară Honor 50. Acestea au fost primele dispozitive din ultimii ani care au fost livrate cu servicii Google din fabrică și a marcat și trecerea la procesoare Qualcomm a brandului. Din păcate însă, nu am primit și modelele Honor Magic3, care au fost anunțate și lansate în China. Se pare însă că în 2022 vom primi din nou flagship-uri Honor, compania confirmând că seria Magic4 va fi prezentă la Mobile World Congress 2022.

Honor a anunțat evenimentul de lansare pentru seria Magic4

Pe data de 28 februarie, la ora 14:00 a României, va avea loc prezentarea seriei Honor Magic4 5G. Compania a confirmat oficial acest eveniment de prezentare, pe care, cel mai probabil, îl vom putea urmări și online. Este interesant însă faptul că în ultimele câteva luni nu am primit informații despre o nouă serie high-end de la Honor, ceva ce nu prea se mai întâmplă de mulți ani în domeniul smartphone-urilor.

De obicei, înainte de un anunț, avem la dispoziție cam toate informațiile despre smartphone-urile încă nelansate. De această dată, presupuneam că un eveniment Honor la MWC ar marca lansarea seriei Magic3 în Europa, dar se pare că producătorul chinez a decis să anuleze complet planurile pentru generația veche.

De altfel, modelele Honor Magic3 erau bazate pe vechea platformă, Snapdragon 888 de la Qualcomm. Lansarea unor modele cu hardware învechit în 2022 nu ar fi avut același impact pe care l-ar fi avut un flagship cu hardware-ul din generația curentă, iar munca pentru a adapta vechiul design la alte componente ar fi fost probabil prea costisitoare. Astfel, primim o serie complet nouă.

Singurele zvonuri despre Honor Magic4 din prezent sunt că va folosi doi senzori foto de 50 megapixeli: unul pentru camera principală și unul pentru camera ultrawide. În imaginea de promovare a evenimentului și în clipul scurt putem vedea un obiectiv foto încadrat într-un cerc de dimensiuni mari, sugerând că noua serie va fi concentrată pe funcțiile de captură foto/video.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult