Și Realme pregătește o tehnologie de încărcare rapidă la 125W

14.07.2020
Și Realme pregătește o tehnologie de încărcare rapidă la 125W

Se pare că anul 2020 este cel în care companiile de smartphone-uri rezolvă problema încărcării telefoanelor. După Oppo și iQOO, un alt brand chinezesc sugerează că va integra încărcare rapidă la 125W: Realme, brandul secundar de la Oppo. Asta sugerează și că următoarea companie pe listă ar putea fi chiar OnePlus, companie „înrudită” cu Oppo și Realme, și chiar iQOO toate fiind subsidiare ale companiei BBK Electronics.

Realme va prezenta propria tehnologie de încărcare la 125W

La o zi după ce Oppo va prezenta noua tehnologie SuperVOOC, care va permite încărcare rapidă la 125W, Realme, brandul de buget al companiei, va prezenta ceva similar. Cel mai probabil, tehnologia va fi aceeași, însă va primi un alt nume. De altfel, aceasta va fi disponibilă și unui public care are un buget mai redus pentru smartphone-uri, ceea ce sugerează că mai toate dispozitivele mid-range sau mai sus din viitor vor oferi încărcare foarte rapidă.

realme 125w ult fast flash charge

Realme a folosit în trecut brandul SuperDart Flash Charge pentru sistemul său de încărcare rapidă la 65W. Imaginea cu care Realme anunță că va demonstra o tehnologie nouă poartă numele Ult Fast Flash Charge. Compania a publicat pe contul său de Weibo și textul „1111101”, care este egal cu 125 în format binar. Astfel, putem presupune că este vorba despre o încărcare la fel de rapidă precum cea pe care o va prezenta Oppo pe 15 iulie. Evenimentul Realme va avea loc a doua zi, pe data de 16.

iQOO, brandul secundar de la Vivo, a demonstrat ieri încărcare rapidă la 120W, care permite încărcarea unui acumulator de 4.000 mAh în doar 15 minute de la 0 la 100%. Ba chiar în doar 5 minute poți avea jumătate din acumulator deja încărcat. Astfel, utilizatorii de astfel de telefoane nu ar mai trebui să își facă griji în privința autonomiei, atât timp cât au un adaptor de priză la îndemână și câteva minute la dispoziție să lase telefonul la încărcat.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult