Smartphone cu Android şi dual SIM? Acum avem LG Optimus Net P698

05.12.2011
Smartphone cu Android şi dual SIM? Acum avem LG Optimus Net P698

În această vară, LG a lansat un smartphone entry level numit Optimus Net. Poate că acest terminal nu ar fi ieşit în evidenţă dacă producătorul nu afirma că va urma o versiune dual SIM a sa. Anunţul oficial a venit la finalul săptămânii trecute. Dispozitivul se va numi LG Optimus Link Dual SIM în Rusia şi LG Optimus Net Dual în Brazilia. Acestea vor fi primele pieţe pe care va apărea telefonul.

LG Optimus Net P698 - un dual SIM cu Android

Din punct de vedere al specificaţiilor, LG Optimus Net P698 este identic cu modelul anterior. Ecranul de 3.2″ are o rezoluţie mică de 320×480 pixeli, procesorul rulează la 800 MHz, iar pe spate se găseşte o cameră foto de 3.2 MP. Memoria internă este limitată la 150 MB, în pachet fiind inclus un card microSD de 2 GB. Butoanele fizice de sub ecran au fost modificate pentru modelul dual SIM. În partea dreaptă găsim acum unul care face trecere între cele două cartele.

LG Optimus Net P698 este prezentat de producător ca fiind un terminal cu două feţe. Îl poţi folosi în acelaşi timp cu SIM-ul personal şi cu SIM-ul de la serviciu. Nu ni se spune dacă avem acces la reţele 3G cu ambele cartele, dar putem presupune măcar că ele sunt active tot timpul. În Rusia, preţul smartphone-ului dual SIM de la LG este de aproximativ 216 €.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News