Smartphone cu două ecrane, Meizu Pro 7 promite selfie-uri reuşite folosind camera foto principală

12.07.2017
Smartphone cu două ecrane, Meizu Pro 7 promite selfie-uri reuşite folosind camera foto principală

Foarte popular în pieţele asiatice, Meizu va lansa spre finalul acestei luni un smartphone echipat cu două ecrane, unul principal şi altul plasat pe spatele carcasei, alături de camera foto duală.

În timp ce alţi producători aleg să facă pe plac amatorilor de poze selfie îmbunătăţind performanţele camerei foto instalată la partea din faţă, cei de la Meizu au ales o abordare diferită, de a plasa un ecran suplimentar pe spatele telefonului, care să permită încadrarea imaginii folosind camera foto principală. Însă utilitatea ecranului secundar merge mai departe decât rolul de interfaţă pentru camera foto, acesta permiţând inspectarea listei de notificări şi a meniului cu setări rapide.

Dispozitivul reţine şi camera frontală, utilă pentru apeluri video şi autoportrete mai puţin pretenţioase.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Meizu Pro 7 dispune de un ecran principal de 5.2” cu rezoluţie 1080p şi ecran secundar color de 2.0”, plasat pe spatele carcasei în dreptul camerei foto duale. Dispozitivul este motorizat de chipsetul deca-core Helio X30, vârful de gamă MediaTek cu proces de fabricaţie pe 10nm.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult