Smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 edge sunt disponibile pe piaţa locală în două noi variante de culoare

30.05.2016
Smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 edge sunt disponibile pe piaţa locală în două noi variante de culoare
Samsung Electronics România a anunţat disponibilitatea pe piaţa locală a smartphone-urilor Galaxy S7 şi S7 edge în variantele Pink Gold şi Silver Titanium. 
 
„Samsung a ales să lanseze pe piaţa locală smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 edge în aceaste culori pentru a le oferi utilizatorilor mai multe opţiuni de personalizare şi de exprimare a stilului personal,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România. 
 
Astfel, în acest moment cele două smartphone-uri sunt disponibile în culorile White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium şi Pink Gold în magazinele partenerilor oficiali Samsung.
 
 
Recent, Samsung a lansat oficial o nouă ediţie de Galaxy S7 edge, numită Injustice Edition. Terminalul are caracteristici tehnice identice cu modelul standard, dar se diferenţează prin inserturi aurii şi logo-ul Batman de pe partea din spate. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult